Wie ben ik?

Mijn naam is Yvette de Koster en ik woon in Haarlem. Ik ben een trotse moeder van twee volwassen zoons. In het dagelijks leven werk ik als planner van de terminale nachtzorg en specialistisch verpleegkundigen. Ik heb een  praktijkruimte op de bovenverdieping van het huis dat ik met mijn partner bewoon.

Mijn levenservaring en werkervaring hebben mij versterkt in mijn spirituele levenshouding.
Het ontwikkelen van mijn spiritualiteit begon twintig jaar geleden met een cursus tarot. Vanaf die tijd heb ik veel gezien, verschillende cursussen gedaan, veel gelezen en veel geleerd. 
In 2009 is daar een officieel diploma Spirituele Begeleiding aan toegevoegd.

Yvette de Koster Ik vind het fijn om op een ander niveau, dan het dagelijkse babbeltje over het weer, contact met mensen te maken. Om dit te bereiken heb ik ervoor gekozen ook de vervolgopleiding te gaan doen tot Spiritueel Therapeut en een praktijk te beginnen. De studie, aan de Academie voor Spirituele Integratie in Krommenie, is een dagelijkse bezigheid, waarin ik me onder andere specialiseer in het positief omgaan met emotioneel appèl/manipulatie. De praktijk is al geopend.

Ik wil je uitnodigen mijn website verder te bekijken en eens langs te komen in de praktijk.   

Je bent van harte welkom.

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl