Wat is spirituele begeleiding?
"Levensblijheid ontstaat uit de vreugdevolle ontmoeting met jezelf"

Spirituele begeleiding is een vorm van begeleiding die je de kans geeft gebruik te maken van je niet ontdekte, vaak onbewuste mogelijkheden.

Ieder mens blijft ontwikkelen, zijn leven lang. Sommige mensen willen ook hun spirituele kant ontwikkelen en weten niet zo goed hoe dat te doen. Spirituele begeleiding kan je op weg helpen en je inzicht geven in wie je bent en wat je wilt in het leven.

Spirituele begeleidingOok heeft iedereen wel eens momenten in zijn leven waarop hij niet goed raad weet met zaken die in elk leven voorkomen. De goede raad van vrienden en familie helpt niet meer bij de oplossing. Een spiritueel begeleider heeft een luisterend oor, ook voor wat er tussen de regels door gezegd wordt en helpt je je eigen oplossingen te zoeken.

Spirituele begeleiding kan je ook helpen puzzelstukjes uit je verleden op zijn plaats te laten vallen en oud verdriet een plekje te geven.

Er zijn diverse methodes die gebruikt kunnen worden tijdens de spirituele begeleiding om antwoorden te vinden op je vragen en zo de kwaliteit van je leven te verbeteren.

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl