Begeleidingstechnieken: hypnotherapie

Hypnotherapie is het therapeutisch gebruik van 'hypnose' om te communiceren met het onderbewuste.

bach In de moderne hypnotherapie heet dat 'trance' en iedereen kent dat fenomeen al onbewust. Zo opgaan in een boek of film dat je iemand niet hoort binnenkomen is namelijk ook een trance, net als het naar buiten staren en dagdromen. Met mijn stem zal ik je helpen volledig te ontspannen, zodat je je gericht op je innerlijk kunt concentreren. In een trance houd je de controle over je geest en lichaam, maar zijn de prikkels van de buitenwereld minder voelbaar. Je zult merken dat deze diepe ontspanning zelfs heel prettig aanvoelt.

Onder mijn begeleiding kom je in contact met dat wat in je onderbewuste leeft. Zaken waarvan je je in het dagelijks leven niet bewust bent, omdat je vast kunt zitten in belemmerende gedachten en gedragspatronen. Tijdens de trance, als je denkwereld even op de achtergrond raakt, ontstaat er ruimte in jezelf. Hierdoor krijg je meer inzicht in je behoeften en mogelijkheden. Je kunt psychische problemen aanpakken en word je bewuster van onderliggende emoties. Je kunt ontdekken welke ervaringen hieraan ten grondslag liggen en leren met deze emoties om te gaan, zodat je meer evenwicht in jezelf zult ervaren. Je kunt problemen uit het dagelijks leven aanpakken. Je kunt verstoringen in je lichaam opsporen en genezende processen stimuleren. Je ontdekt je kwaliteiten en hoe je deze kunt gebruiken. Je kunt innerlijke leiding ervaren in de vorm van een helper, zoals een gids, een engel, enz.

Kortom; hypnotherapie is een fijne en fascinerende methode om je leven meer in balans te brengen en meer evenwicht te ervaren op je levenspad.

lees meer over hypnotherapie...

 

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl