Begeleidingstechnieken: therapeutic healing of the energetic body

Een behandeling duurt ca. een uur. Je ligt gekleed op een behandeltafel, je hebt wel je schoenen uit. De dingen die je in het leven tegen komt zijn in je aura en je chakra’s te voelen. Ik zal de energie om je heen in kaart brengen en positief beïnvloeden. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en het immuunsysteem wordt bevorderd. Zo kunnen kleine kwalen wellicht opgelost worden.

healingNa een therapeutic healing of the energetic body is de energie rondom het lichaam opgeschoond en meer in balans. De aura en de chakra’s zijn meer in harmonie. Je conditie-aura is versterkt. Dit zul je waarschijnlijk voelen. Ik vertel je in het nagesprek de bevindingen die ik tijdens de healing heb gedaan en de betekenis in jouw leven hiervan. Dit geeft je inzicht in hoe je in het leven staat en waar je in je ontwikkeling nog extra aandacht aan kunt besteden.

Ik nodig je uit om een afspraak met me te maken, dan kun je aan den lijve ervaren wat een ‘therapeutic healing of the energetic body’ is.

Lees meer over therapeutic healing...

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl