Begeleidingstechnieken: tarot

Er zijn vele verschillende leggingen in de tarot waarmee we een probleem waar je mee zit kunnen onderzoeken, of waarin je kunt zien hoe het gesteld is met je spirituele ontwikkeling.

bachZo zijn er ook vele soorten kaarten, gebaseerd op de tarot. Door hun symboliek zijn de tarotkaarten vanaf heel oude tijden gebruikt om mensen inzicht te geven in de wetten van het heelal en onze relatie daarmee.

Er zijn vele manieren om een tarot te leggen. Bij elke vraag kies ik de legging waarvan ik verwacht het duidelijkste antwoord voor je te krijgen. Samen interpreteren we de kaarten. De symbolen van de kaart zijn belangrijk, maar ook de plaats waar deze kaart ligt in de legging en de combinatie met de andere kaarten.
 
Alle kennis is al in jezelf aanwezig, de symbolen van de kaarten waar ik jouw aandacht op vestig kunnen je wellicht een andere kijk geven op een situatie. Je zult verrast zijn over de antwoorden die je krijgt. Zo kun je ontdekken waar er nog mogelijkheden liggen tot innerlijke ontwikkeling.

Vergeet niet dat je altijd op je eigen gevoel afgaat en accepteer geen uitleg die daartegen ingaat. Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te kunnen bevatten. In wezen is het een spel waarbij je onderbewuste communiceert met de kaarten.

lees meer over tarot...

 

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl