Begeleidingstechnieken: voice dialogue

Voice dialogue: een boeiende methode om te ontdekken wat er allemaal in je leeft.

auraJe leven wordt bepaald door stemmingen, de manier waarop je reageert wordt beïnvloed door je gevoelens en je gesteldheid van dat moment.
Die stemmingen worden grotendeels veroorzaakt door innerlijke stemmen waar je je helemaal niet bewust van bent, maar die wel van hele grote invloed zijn op je gevoel en, daaruit voortvloeiend, je gedrag.
 
Voice dialogue is een boeiende methode om te ontdekken wat er allemaal in je leeft. De naam 'voice dialogue' geeft al aan op welke manier we dit  zullen doen. Voice = stem en dialogue = dialoog. We gaan daadwerkelijk in gesprek met de verschillende stemmen die in je innerlijk leven door hen te zien als deelpersoonlijkheden van jou. Ieder mens heeft deze delen in zich. Zo kun je in gesprek gaan met het kritische deel in jezelf en natuurlijk ook met je liefdevolle deel. En zo zijn er nog veel meer delen in jou te ontdekken.

Voice dialogue is een eenvoudige en diepgaande methode voor zelfinzicht en bewustwording.

lees meer over voice dialogue...

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl