Wat is een emotionele reis?

Veel mensen kunnen niet goed omgaan met hun gevoelens. Ze hebben vroeger niet geleerd hoe je om kunt gaan met alles wat je voelt of ze zijn opgevoed met het idee dat je je altijd rustig en aardig hoort te gedragen. Veel mensen zijn gaandeweg het leven hun nare herinneringen en gevoelens gaan wegduwen of diep in zichzelf gaan wegstoppen. Dit veroorzaakt blokkades in de energiestromen van het lichaam en kan fysieke, mentale en emotionele klachten geven.

auraHet doel van een emotionele reis is om diep in je bewustzijn af te dalen, door de verschillende lagen van de emoties heen. Niet om er in te blijven zitten, maar om er laag voor laag doorheen te zakken, naar de kern van het probleem en de emotie die je daarbij voelt. Nadat je je ook daar doorheen hebt laten zakken, kom je in contact  met je diepste zelf, je ziel. Dit noemen we de Bron.
De Bron is voor iedereen anders; het brengt o.a. gevoelens van vrede, vreugde, liefde, God, vrijheid, kracht en humor. Dit contact met je innerlijke Bron gaat erg diep en verankert zich in je. Vanaf het moment dat je de Bron in jezelf hebt ervaren draag je deze in je mee en kun je er altijd naar terug keren.

In moeilijke tijden kun je je gesteund voelen door naar de Bron in jezelf te gaan. Je kunt ook groeien vanuit je Bron. Als je de Bron voelt in je dagelijks leven, weet je dat je op de goede weg bent.

Deze begeleidingstechniek is zeer krachtig en effectief. Je pakt de onderliggende zaken van een probleem aan. Het geeft veelal een diepgaande en blijvende verbetering in de manier waarop je het leven ervaart.

 

<<< Vorige

 

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl