Achtergrondinformatie: de naam   logo jaro
“Spirituele groei vanuit je innerlijke bron“

De keuze van de naam Jaro voor mijn praktijk, heeft te maken met mijn gids. Iedereen heeft een eigen naam voor de hulp die we ervaren vanuit de kosmos: engelen, gidsen, helpers, entiteiten, overleden dierbaren. Ik noem het ook wel eens gekscherend ‘de bovenburen’.

ethische codeMijn gids heeft zich jaren geleden aan mij kenbaar gemaakt als een oudere monnik achter een lessenaar. Hij stelde zich voor als Jaro. Ik heb deze naam gewoon geaccepteerd, omdat ik denk dat de naam van de hulp die we ervaren niet zo belangrijk is. Ik geloof dat de naam, die de helper uit het universum aanneemt, wordt aangepast aan de belevingswereld van de luisteraar zodat deze de aangeboden hulp kan accepteren.

Bij het kiezen van een naam voor de praktijk ging ik eens zoeken naar de betekenis van de naam Jaro. Ik ontdekte dat Jaro een Slavische naam is en ‘bron’ betekent. Het voelde gelijk goed.

Vanuit mijn eigen innerlijke Bron doe ik dit spirituele werk, er stroomt zoveel positieve energie vanuit die plek diep in mij. Iedereen kan in contact komen met zijn eigen innerlijke Bron. Dit contact kun je zelf zoeken, bijvoorbeeld in een meditatie. Ik kan je ook begeleiden op de weg naar je Bron, bijvoorbeeld tijdens het maken van een emotionele reis.

De Bron is voor iedereen anders; het brengt je o.a. gevoelens van vrede, liefde, God, vrijheid, kracht en humor. Dit contact met je innerlijke Bron is diepgaand en ingrijpend. Iedereen draagt zijn Bron in zich mee. Vanaf het moment dat je hem in jezelf hebt ervaren kun je er altijd naar terug keren.

In moeilijke tijden kun je je gesteund voelen door naar de Bron in jezelf te gaan. Je kunt ook groeien vanuit je Bron. Als je de Bron voelt in je dagelijks leven, weet je dat je op de goede weg bent.

Ergo… een prima naam voor mijn praktijk.

In het logo zie je een golf; de golf komt uit je innerlijke Bron en geeft in zijn beweging ruimte. Je kunt je mee laten nemen door de stroom. Het water is zacht en zuiverend.

<<< Vorige

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl