Achtergrondinformatie: wet van de aantrekking

Als je ervan uitgaat dat alles uit energie bestaat, kun je er ook van uitgaan dat je die energie kunt  beïnvloeden. Alle vormen van energy-healing zijn daar op gebaseerd. Maar het betekent meer.  

Energie volgt de aandacht

Maar wat betekent dat nou? Energie volgt de aandacht. Het betekent: dát waar je je aandacht op richt wordt versterkt. Om dit te ervaren vraag ik je je ogen te sluiten en je aandacht maar eens naar je voeten te brengen, voel heel bewust je voetzolen op de grond, voel je tenen één voor één af, voel je hielen en voel je bovenkant van je voet. Als je dit een tijdje gedaan hebt, zul je merken dat je voeten anders aan gaan voelen. Misschien worden ze warmer, gaan ze tintelen of lijken ze in je gedachten groter. Dat is de energie die je aandacht is gevolgd.

auraWaar je je aandacht op richt groeit en het trekt andere zaken met dezelfde energie aan. In het dagelijks leven trek je dus dingen naar je toe. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Dit doe je door aan dingen te denken en de gevoelens die je bij die gedachten krijgt.


Lees meer hoe je de energie positief kunt inzetten in je leven…

praktijkjaro.nl | Spirituele begeleiding door Yvette de Koster | Sowetostraat 25 | 2033 CX Haarlem | 023 - 844 3130 | info@praktijkjaro.nl